fbpx
01. maj 2018

Sydgården skaber god trivsel

Trivsel er noget, vi alle kender til. Vi har svært ved at definere, hvad det er, når den er der. Men i det øjeblik trivslen mangler, ved vi det.

Når vi ikke trives, bliver vi kede af det. Vi mister modet og lysten til livet. Og vi kan fristes til at drikke, ryge og på anden vis dulme vores manglende trivsel.

Når en ny beboer ankommer til Sydgården, stiller vores psykolog i en testpakke en lang række spørgsmål om blandt trivsel.
Når samme beboer efter endt behandling, er klar til at forlade Sydgården, får han eller hun en slutpakke med samme række spørgsmål.

Hver gang får vi sort på hvidt dokumenteret beboere, som forlader Sydgården med en trivsel, der er markant forbedret. På samme måde som Socialtilsyn Syd beskriver det i sin rapport.

”Generelt giver borgerne udtryk for, at de oplever sig mødt og anerkendt som de mennesker, de er, og ikke bare som en ” misbruger ” eller en ” personlighedsforstyrrelse / diagnose”.

Kunne du tænke dig at læse Socialtilsyn Syds rapport i sin fulde længde eller blot at blive klogere på Sydgården, så læs mere her www.sydgaarden.dk

Læs den seneste rapport fra Sydgården

Download den seneste trivselsrapport og læs, hvordan vi hjælper borgere med afhængighed, så de kan tage vare på sig selv og blive en del af samfundet igen.